Service van Kerkhof Laren

Laat je inspireren in de uitgebreide showroom waar zowel het exclusieve hang- en sluitwerk, de Vipp design producten, de buitenmeubelen, als de buiten comfortartikelen,  barbecues, terrasverwarming en sfeerverlichting te vinden zijn. 


Onze specialisten adviseren u tot in de puntjes. Het is namelijk ook mogelijk om op afspraak de bouwtekening of tuinontwerp door te nemen, om zo een passend advies te kunnen geven. Wij geven ook advies bij u thuis, dit is een veel voorkomende service van Kerkhof Laren en dit doen wij in geheel Nederland en België.


Onze producten

Wij zijn specialist in exclusief deurbeslag van topmerken zoals: Dauby, Fama, Pure, Artitec, Piet Boon, Formani enz. Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte combinatie voor in uw woning. 


Om de woning nog mooier te maken kunt u op onze eerst verdieping kennis maken met onze Vippstudio. Kerkhof Laren is de enige Vipp dealer van Nederland met een compleet ingerichte Vipp Studio. Hier is het complete assortiment van het Deense designmerk bij ons te zien, voelen en te ervaren. Van meubels tot keukens, van verlichting tot accessoires.


Een mooi huis moet ook een veilige woonplek zijn. Daarom hebben we ruime keus in veiligheidssloten cilinders en brandkasten en kluizen. Ook voor deze producten geldt: advies bij u thuis is een service dat wij onze klanten bieden.


Het buitenbeleven is de laatste jaren van grote waarde gebleken. Minder reizen, meer thuis genieten. Dat genieten begint bij een bezoek aan ons bedrijf. De mooiste merken tuinmeubelen, zoals Dedon, Royal Botania, Manutti, Borek, Gloster, Traditional Teak, Barlow Tyrie en Vincent Sheppard, zijn te zien in onze showroom en te ‘bezitten’.


En als de zon te fel wordt zijn er de parasols van Glatz, Borek, Tucci. Alle maten en kleuren, voor kleinere schaduw plekjes tot het bedekken van hele terrassen. Ook hier bieden wij uitgebreid advies voor een ideal buitenbeleving. 


Als we op een frisse avond toch buiten willen genieten hebben we een enorme keuze aan terrasverwarming. Op gas of elektrisch, maar altijd oogstrelend mooi: een Dome, Heatsail of Boretti. Met zo’n sfeervolle  warmtebron is het gezellig om buiten te kokkerellen. In Laren kunt u kiezen hoe culinair u wilt zijn. De merken die we voeren zijn Ofyr en Boretti en als u van culinaire hoogstandjes houdt: de onvergetelijke Big Green Egg. In zes maten en met oneindig veel accessoires. 


Met alle genoemde heerlijke “producten van de showroom’’ van Kerkhof Laren is het soms fijn om niet met vakantie te gaan.